Applicatiebeheer: Jouw sleutel tot soepele en veilige bedrijfsprocessen

Bij KNDIT begrijpen we dat bedrijfsapplicaties en CRM-systemen van cruciaal belang zijn voor het succes van jouw organisatie. Met onze uitgebreide dienst voor Applicatie Beheer zorgen we ervoor dat jouw applicaties altijd probleemloos werken, terwijl de gegevens veilig en toegankelijk blijven.

Applicatiebeheer
Applicatiebeheer

Wat omvat Applicatie Beheer bij KNDIT?

Hosting en onderhoud van diverse bedrijfsapplicaties en CRM-systemen

We zijn gespecialiseerd in het beheren en onderhouden van applicaties voor organisaties in de zorg en installatiebedrijven, maar we staan klaar om jouw specifieke bedrijfsapplicaties te ondersteunen, ongeacht de branche.

Beheer en onderhoud op locatie of bij KNDIT

We bieden de flexibiliteit om jouw servers en applicaties op locatie te beheren of ze te hosten in ons geavanceerde datacenter. Hierdoor hebben jouw medewerkers altijd en overal toegang tot de benodigde gegevens, met de juiste beveiliging.

Optimale capaciteit en uptime

Wij zorgen ervoor dat jouw applicaties de juiste capaciteit hebben voor de beste prestaties en dat ze altijd beschikbaar zijn wanneer jij ze nodig heeft. Onze maandelijkse updates en optimalisatie garanderen een vlekkeloze werking.

Beveiligd tegen de nieuwste virus- en malwareontwikkelingen

De veiligheid van jouw gegevens staat voorop. Wij voorzien uw applicaties van de nieuwste beveiligingsmaatregelen, zodat jij jezelf geen zorgen hoeft te maken over cyberbedreigingen.

Backupoplossingen met flexibele retentie

Met onze backupoplossingen, zowel fysiek op locatie als buiten kantoor, zorgen we ervoor dat jouw gegevens altijd veilig zijn. Met een retentieperiode tot 3 maanden ben jij gerustgesteld dat uw gegevens nooit verloren gaan. 

Uitbreidbare beveiliging en backupfaciliteiten voor al jouw werkplekken

De beveiliging en backupfaciliteiten die we bieden, kunnen ook worden uitgebreid naar al jouw andere werkplekken, zodat jouw gehele organisatie optimaal is beschermd. 

Bij KNDIT staat jouw succes voorop. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat jouw bedrijfsapplicaties soepel en veilig blijven draaien, zodat jij jezelf kunt richten op jouw kernactiviteiten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze Applicatie Beheer dienst jouw organisatie naar nieuwe hoogten kan tillen. Laat ons jouw IT-partner zijn en geniet van gemoedsrust in een technologisch gedreven wereld.

Om het gemakkelijker te maken voor je, nemen wij graag contact met jou op...

Of bel rechtstreeks: