Verbeter uw bedrijfsprocessen en werk slimmer met Microsoft 365

Microsoft 365-oplossing
Microsoft 365-oplossing

Optimaliseer jouw bedrijfsproductiviteit met microsoft 365 van ZZP tot Groot MKB​

Bij KNDIT begrijpen we dat productiviteit van vitaal belang is voor elk type bedrijf, van ZZP’ers tot grote MKB-ondernemingen. Daarom bieden we je Microsoft 365-oplossingen die zijn ontworpen om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en jouw team effectiever te laten samenwerken.

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 is een alles-in-één softwarepakket dat jou toegang geeft tot de tools en applicaties die je nodig hebt om jouw bedrijf te runnen, waar je ook bent. Of het nu gaat om e-mail, documenten, spreadsheets, presentaties, planning of communicatie, Microsoft 365 biedt een breed scala aan functionaliteiten die jouw bedrijfsvoering kunnen verbeteren.

De voordelen van microsoft 365 voor ondernemingen

Of je nu een ZZP’er bent of een groot MKB-bedrijf runt, Microsoft 365 biedt talloze voordelen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen:

  1. Efficiënte Samenwerking: Met tools zoals Microsoft Teams kun jij gemakkelijk communiceren, vergaderen en samenwerken met jouw team, ongeacht de locatie.
  1. Toegankelijkheid en Mobiliteit: Met cloudopslag kun jij altijd en overal toegang hebben tot jouw documenten en bestanden, vanaf elk apparaat.
  1. Veiligheid en Compliance: Microsoft 365 biedt geavanceerde beveiligingsfuncties en nalevingshulpmiddelen om jouw gegevens te beschermen en te voldoen aan regelgeving.
  1. Flexibiliteit en Schaalbaarheid: Jij kunt jouw Microsoft 365-abonnement aanpassen aan de behoeften van jouw bedrijf, of je nu groeit of wilt aanpassen aan veranderende omstandigheden.
  1. Geïntegreerde Apps: Van Outlook tot Word, Excel, PowerPoint en meer – alle essentiële apps die jouw bedrijf nodig heeft, zijn naadloos geïntegreerd in Microsoft 365.

De juiste oplossing voor jouw bedrijf

Bij KNDIT begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom werken we nauw met jou samen om de juiste Microsoft 365-oplossing te kiezen die aansluit bij jouw bedrijfsgrootte, doelen en budget. Of je nu behoefte hebt aan basisfunctionaliteiten of meer geavanceerde tools, wij bieden maatwerkadvies om ervoor te zorgen dat jij het meeste uit Microsoft 365 haalt.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek

Neem vandaag nog contact op met KNDIT om te ontdekken hoe Microsoft 365 jouw bedrijfsproductiviteit kan verbeteren, ongeacht de bedrijfsgrootte. Ons team van experts staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, jouw behoeften te analyseren en jou te helpen de juiste Microsoft 365-oplossing te kiezen. Verbeter jouw bedrijfsprocessen en werk slimmer met Microsoft 365.

Microsoft business pakketten

Onder de Microsoft 365 Business-pakketten vallen verschillende producten en diensten die zijn ontworpen om bedrijven te ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten. De belangrijkste pakketten zijn:

Microsoft 365 Business Basic:

Dit pakket omvat onlineversies van Office-apps, e-mail en agenda met Exchange Online, Teams voor samenwerking en OneDrive voor cloudopslag.

Microsoft 365 Business Standard:

Dit pakket biedt volledige desktopversies van Office-apps, inclusief Word, Excel, PowerPoint en Outlook, samen met Exchange Online, Teams en OneDrive.

Microsoft 365 Business Premium:

Naast alle functies van het Business Standard-pakket, omvat dit pakket ook beveiligings- en apparaatbeheermogelijkheden, waaronder bescherming tegen bedreigingen, geavanceerd apparaatbeheer en mobiel beheer.

Deze Microsoft 365 Business-pakketten bieden bedrijven de tools die ze nodig hebben om te communiceren, samen te werken en productief te zijn, terwijl ze tegelijkertijd beveiligings- en beheermogelijkheden bieden om bedrijfsgegevens en apparaten te beschermen.

Naast de Microsoft 365 Business-pakketten zijn er nog andere afzonderlijke producten en diensten die onder de Microsoft 365-suite vallen, zoals:

Exchange Online:

Een gehoste e-mailservice waarmee u professionele e-mail, agenda en contacten kunt beheren. Het biedt geavanceerde beveiligingsfuncties en is toegankelijk vanaf verschillende apparaten.

OneDrive for Business:

Een cloudopslagdienst die gebruikers in staat stelt om bestanden veilig op te slaan, te delen en er samen aan te werken. Het biedt ook mogelijkheden voor synchronisatie met desktopapparaten.

SharePoint Online:

Een platform voor samenwerking en documentbeheer waarmee teams sites kunnen maken om informatie te delen, samen te werken aan documenten en processen te stroomlijnen.

Microsoft Teams:

Een hub voor teamwerk waarmee gebruikers kunnen chatten, vergaderen, bellen en samenwerken aan bestanden binnen een enkele interface.

Deze producten en diensten bieden bedrijven de flexibiliteit en efficiëntie om e-mail, documenten en samenwerkingsactiviteiten te beheren, waarbij ze kunnen profiteren van cloudtechnologie en beveiligingsfuncties die de productiviteit ondersteunen.

Microsoft apps

Microsoft 365 omvat een reeks krachtige producten die bedrijven helpen om efficiënter te werken en effectiever samen te werken. De meeste zijn natuurlijk bekend. Hier een opsomming van de belangrijkste producten en hun functie die vallen onder Microsoft 365:

Microsoft Word:

Een uitgebreide tekstverwerker voor het maken en bewerken van documenten.

Microsoft Excel:

Een spreadsheetprogramma voor het organiseren en analyseren van gegevens.

Microsoft PowerPoint:

Een presentatieprogramma voor het maken van professionele dia’s.

Microsoft Outlook:

Een e-mailservice met agenda, contacten en taakbeheer.

Microsoft Teams:

Een samenwerkingsplatform voor chatten, videobellen en samenwerken aan projecten.

Microsoft OneDrive:

Een cloudopslagdienst voor het veilig opslaan en delen van bestanden.

Microsoft SharePoint:

Een platform voor het maken van intranet- en samenwerkingswebsites.

Microsoft OneNote:

Een digitaal notitieblok voor het vastleggen van ideeën en informatie.

Microsoft Planner:

Een tool voor taakbeheer en teamplanning.

Microsoft Power Automate:

Een dienst voor het automatiseren van workflows en taken.

Deze producten bieden een naadloze integratie en helpen bedrijven om productiever te werken, effectief te communiceren en gegevens veilig op te slaan en te delen in de cloud.

Om het gemakkelijker te maken voor je, nemen wij graag contact met jou op...

Of bel rechtstreeks: