Wat is de wifi-code hier?

Netwerk in de HORECA
Netwerk in de HORECA

Netwerk voor horecabedrijven

De vele gasten met diverse wensen en wisselend gebruik mogen de bedrijfsvoering niet storen. Wat ook zeker niet mag, is dat gasten via het gastennetwerk ook bij bedrijfsdata en processen kunnen komen. Beveiliging dus, maar niet zo dat alles stilvalt.

HORECA vraagt om een aparte aanpak

Wij begrijpen dat horecabedrijven specifieke netwerkbehoeften hebben om soepel te kunnen opereren. Het runnen van een succesvol horecabedrijf vereist niet alleen uitstekend eten en drinken, maar ook een naadloze technologische ondersteuning om de zaken soepel te laten verlopen.

Gesplitst netwerk voor backoffice, mediastreaming, kassa-/handheldsystemen en gasten

We realiseren een geavanceerd netwerk dat specifiek is afgestemd op jouw horecaonderneming. De behoeften van je backoffice, de eisen voor mediastreaming, de betrouwbaarheid van kassa-/handheldsystemen en de tevredenheid van je gasten zijn allemaal belangrijke aspecten van je bedrijfsvoering. Ons gesplitste netwerk zorgt ervoor dat deze componenten geïsoleerd blijven en optimaal presteren.

Indeling van het netwerk kan centraal geregeld en aangepast worden

Bij KNDIT weten we dat horecabedrijven vaak evolueren. Menu’s, interieurs en technologie kunnen veranderen. Daarom zorgen we ervoor dat de indeling van je netwerk centraal kan worden geregeld en aangepast, zodat het altijd past bij jouw veranderende behoeften. Wil je de indeling aanpassen voor een nieuw seizoen, speciale gelegenheden of een verandering in bedrijfsvoering? We hebben je gedekt.

Gastvrij netwerk voor bezoekers met gecontroleerde beveiliging tegen misbruik

Voor jouw gasten bieden we een gastvrij netwerk, waarbij veiligheid voorop staat. We begrijpen dat gasten willen surfen, e-mailen en sociale media willen gebruiken terwijl ze bij je zijn. Maar we willen ook ervoor zorgen dat jouw netwerk beschermd is tegen misbruik. Onze oplossingen bieden gecontroleerde beveiliging om ervoor te zorgen dat iedereen zonder zorgen van internettoegang kan genieten.

Toegang voor gasten met portal en eventueel commerciële voorwaarden

We begrijpen ook dat sommige horecabedrijven graag een extraatje willen verdienen aan hun netwerkdiensten of het alleen beschikbaar willen stellen in combinatie met een bestelling. Daarom bieden we de mogelijkheid om gasten toegang te geven via een gebruiksvriendelijk portal. En als je wilt, kunnen we commerciële voorwaarden implementeren, zodat je extra inkomsten kunt genereren via je netwerkdiensten.

Netwerk met bereikbaarheid gedurende openingstijden

We weten dat in de horeca, bereikbaarheid essentieel is, vooral tijdens je openingstijden. Gasten verwachten dat ze online kunnen bestellen, recensies kunnen plaatsen, of gewoon kunnen surfen terwijl ze bij je zijn. Ons netwerk zorgt voor maximale bereikbaarheid, zodat je altijd online bent als dat nodig is. Laat technische problemen of een trage verbinding geen invloed hebben op de gastvrijheid die je biedt.

Buiten openingstijden kun je deze dienst beperken tot het eigen zakelijk gebruik. Zo voorkom je dat er 24 uur per dag fanatieke gamers voor je deur zitten en gebruik maken van jouw perfect werkende netwerk.

Overal Wi-Fi dekking en maximale bandbreedte voor handhelds, ook op een groot terras

Op een groot terras wil je ervoor zorgen dat handhelds snel en betrouwbaar werken. Of het nu gaat om het opnemen van bestellingen of het afrekenen met mobiele apparaten, je hebt overal Wi-Fi en maximale bandbreedte nodig om een soepele service te garanderen, zelfs op het drukste moment van de dag. Onze oplossingen bieden deze snelheid en betrouwbaarheid, zodat je team altijd optimaal kan presteren, ongeacht de locatie op het terrein en de hoeveelheid gebruik van je gasten.

Neem contact op en vergeet storingen

Bij KNDIT begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen waarmee horecabedrijven worden geconfronteerd. Laat ons je helpen met onze aangepaste netwerkdiensten, zodat jouw onderneming soepel kan draaien en je gasten een geweldige ervaring hebben.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing op maat voor jouw horecabedrijf.

Om het gemakkelijker te maken voor je, nemen wij graag contact met jou op...

Of bel rechtstreeks: