Beheer van bedrijfsnetwerken en connectiviteit.

Netwerkbeheer
Netwerkbeheer

Optimaliseer jouw bedrijfsnetwerk met ons netwerkbeheer

KNDIT is er om jou te ondersteunen met deskundig netwerkbeheer, zodat jouw bedrijfsnetwerken en connectiviteit altijd optimaal presteren. Wij begrijpen hoe belangrijk een storingsvrij netwerk is voor jouw bedrijf, en we zijn hier om ervoor te zorgen dat jouw netwerk altijd verbonden en operationeel blijft, waar je ook bent.

Ontdek de kracht van stabiel netwerkbeheer

Leer hoe geoptimaliseerd netwerkbeheer jouw bedrijf kan ondersteunen. Begrijp waarom een stabiel netwerk van vitaal belang is voor een succesvolle bedrijfsvoering. Wij geloven in de kracht van naadloze connectiviteit om jouw bedrijf soepel te laten draaien.

Ervaar onze netwerkbeheeroplossingen

Onze uitgebreide netwerkbeheeroplossingen zijn specifiek ontworpen om jouw bedrijf te ondersteunen met betrouwbare connectiviteit. Met onze expertise kunnen wij jou helpen om een netwerk op te bouwen dat voldoet aan de eisen van moderne bedrijfsvoering. 

Verbeter jullie netwerk en bedrijfsactiviteiten

Bij KNDIT geloven we dat een goed beheerd netwerk de basis is voor succesvolle bedrijfsvoering. Neem nu contact op en ontdek hoe ons netwerkbeheer jou kan helpen om altijd verbonden en operationeel te blijven. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf kan vertrouwen op betrouwbare connectiviteit, waar je ook bent.

Monitoring en Management​

Met data over internet en netwerk is het belangrijk dat gegevens komen waar ze moeten zijn. Dat klinkt logisch, maar waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden. Bovendien worden er ook vaak pogingen ondernomen van buitenaf om het netwerk te verstoren.

Met Remote Monitoring & Management wordt het interne en externe verkeer voortdurend gecontroleerd. Er wordt daarbij gekeken of het dataverkeer in jouw bedrijfsnetwerk is toegestaan.

Het RMM panel geeft het overzicht en de mogelijkheid om te controleren op storing en veiligheid. Wanneer zich een storing voordoet, is deze snel te achterhalen en in een mum van tijd op te lossen.

Unified Networking​

Alles hangt tegenwoordig nauw samen met elkaar, of het nou gaat om beveiligingscamera’s of deurbellen, Wifi-shotels of LED-panelen. Het is niet weg te denken wat er tegenwoordig allemaal via internet of jouw netwerk communiceert.

Je hebt daarbij niet voor elke toepassing een nieuwe installatie nodig. Met unified networking werken alle oplossingen in 1 installatie samen. Dat scheelt ruimte, kosten, misverstanden en storingen. KNDIT kan deze oplossing toepassen in jouw nieuwe netwerk óf in jouw huidige netwerk?

Om het gemakkelijker te maken voor je, nemen wij graag contact met jou op...

Of bel rechtstreeks: