Designen, ontwikkelen, moderniseren en beveiligen van websites, webshops en boekingsystemen

Sterk online
Sterk online

Wil jij met jouw website klanten overtuigen of gewoon heel effectief jouw producten verkopen?

Wij brengen jou moderne webdesign en geavanceerde webtechniek die de kracht hebben om jouw online aanwezigheid te transformeren. Of het nu gaat om het designen, ontwikkelen, moderniseren of beveiligen van websites, webshops en boekingsystemen, wij staan voor je klaar om jouw digitale platform naar nieuwe hoogten te tillen.

Ontdek de wereld van modern webdesign en webtechniek

Ontdek de opwindende wereld van modern webdesign en geavanceerde webtechniek. Van design tot beveiliging, wij bieden alles wat je nodig hebt om jouw online aanwezigheid te versterken. Leer hoe onze expertise jouw website, webshop of boekingsysteem kan transformeren in een krachtig en effectief platform.

Optimaliseer jouw online platform met onze diensten

Verken onze uitgebreide diensten voor het ontwerpen, ontwikkelen, moderniseren en beveiligen van websites. Begrijp hoe wij jouw online platform kunnen optimaliseren voor snelheid, aantrekkelijkheid en topprestaties. Ontdek enkele van onze succesverhalen en begrijp hoe anderen hebben geprofiteerd van onze deskundigheid.

De Impact Van Onze Oplossingen

Bij KNDIT geloven we in de kracht van innovatieve webdesign en technologie om jouw online merk te versterken. Neem nu contact op en ontdek hoe we jou kunnen helpen om een online platform te creëren dat niet alleen indruk maakt, maar ook resultaten levert. Samen bouwen we aan een digitale aanwezigheid die jouw doelen overtreft en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengt.

Welke website past het beste bij jouw plannen?

Een website moet primair doen wat jij wil. Heb je een nieuw groeiproject, zoek je personeel, of wil je meer van die ‘fijne’ klanten en iets minder druk op de ketel? Laat een website dan voor je werken.

Een website, ondanks het mooie uiterlijk, de figuurlijke plank toch volledig misslaan. Niet zo gek als je bedenkt dat websites van een haartransplantatiekliniek, een vermogensbeheerder en een olieraffinaderij niet snel iets met elkaar te maken.

Wat deze organisaties nou allemaal wél gemeen hebben, is dat ze een doel nastreven. KNDIT heeft de kennis en kunde in huis om B2B en B2C mee te denken en het juiste website-plan mee te ontwikkelen. De kennis-mix van marketingcommunicatie, informatie technologie en vormgeving maakt sterke sites. Ervaring met commercieel ondernemen maakt dat webdesign bij KNDIT tot de juiste vertaling van jouw doelen leidt.

Hoe veilig is jouw website?

WordPress biedt enorm veel mooie mogelijkheden om jouw website te beheren en actueel te houden. WordPress maakt het ook mogelijk om, overal waar jij dat wil, in te loggen. Een bericht aanpassen, reageren op een vraag van een klant of een bestelling verwerken is zo gebeurd.

Dat jij dat kunt, kan betekenen dat, met onvoldoende beveiliging, andere dat ook kunnen. In ieder geval wordt continu online ieder mogelijkheid benut door partijen met slechte bedoelingen om in te breken op websites.

Waarom? Vaak alleen al omdat het kan. Ook om te kijken of er iets te halen valt en in veel gevallen om met de gevonden gegevens weer op ander plaatsen onaardige plannetjes uit te voeren.

Houd in de gaten hoe jouw site functioneert. Zijn jouw hosting, toeging, gebruikte plugins en je toegangsbeveiliging wel up-to date en krachtig genoeg?

WordPress-expert

KNDIT ademt WordPress. Templates en tools worden veelal custommade ontwikkeld. Alles om te voorkomen dat verouderde plugins en themes de website op een toekomstig moment gaan verstoren. Bestaande websites waarbij deze veroudering al merkbaar is, kunnen door ons worden gerepareerd en voorzien van een veilige moderne opbouw. Hierbij krijgen snelheid, aanwezigheid, prestaties en vindbaarheid extra aandacht.

Integraties met externe databases en tools als kassasystemen of reserveringsprogramma’s vragen extra kennis in verband met veiligheid en snelheid. Hier komt de it-expertise van KNDIT van pas.

Website content recovery

Neeee! Een virus? Kapotte plugins? Te veel verkeer? 404? Witte pagina’s? Alles is op te lossen en dat doen we voor jou. Maar wat als je website helemaal weg is? Je had al een hele tijd niets meer aan je website veranderd, er is geen backup en je kunt er niet meer in of bij. Ook de originele foto’s en teksten heb je niet meer.

Drama! of kan er toch nog iets?

In veel gevallen kunnen wij via een omweg, noem het een www-achterdeurtje, alsnog de content van je website ergens terugvinden. Dan is in ieder geval het belangrijkste terug.

Sterke content

Een goed webdesign gaat ook over tekst en beeld. Het juiste plaatje zegt altijd meer dan een verhaal en tekst raakt waar het moet raken. Samen met jou gaan we aan de hand van jouw doelen de juiste content samenstellen of creëren.

Snelle, veilige en betrouwbare hosting

Niet onbelangrijk: websites worden gehost onder rechtstreeks beheer van KNDIT gehost. Dat voorkomt een boel extra communicatie, ruis en beperkingen.

KNDIT biedt diverse extra hostingmogelijkheden om jouw website te versterken. Veilige updates, beveiliging en frequente backups maken een goede nachtrust vanzelfsprekend. Een monitor op Performance en uptime zorgt voor online-zekerheid.

Wil je hoger scoren dan je concurrentie?

Hoog scoren in zoekmachines als Google is echt werken! SEO, de zoekmachine optimalisatie is net zo eenvoudig als moeilijk. Wij bieden daarvoor geen toverdoos met handige trucjes want, hoe graag wij en jij dat ook zouden zien, die is er namelijk niet. De juiste kennis en hulp bieden we wel.

Websites of webshops worden bij KNDIT door sterke content en met zoekwoorden- en bezoekanalyse goed geanalyseerd. Aanpassingen in de content en de indeling, gevolgd door nieuwe testen, leiden uiteindelijk tot de gewenste zoekmachineoptimalisatie. Dat is SEO zoals KNDIT het graag voor jou doet.

Over domeinkeuze, website en concepten

Wat is de kracht van een goed concept? Vanzelfsprekendheid, het blijft plakken, het vertelt het juiste verhaal, het is origineel en het klopt. Dit vraagt om de juiste combinatie van huisstijl, naam en domeinnaam. De expertise en creativiteit die hierbij nodig zijn, noemen we graag een van onze grote krachten. Menig bedrijf is zo al gestart en gegroeid. Wij herkennen kansen snel en kunnen jou helpen bij de groei.

Zelf een website bouwen?

Vanzelfsprekend kun je ook kiezen voor een bestaande website die je binnen de aangeboden mogelijkheden aanpast aan jouw huisstijl. Zelf een website bouwen kan ook, waarbij je onderhoud en aanpassingen via het handige CMS van WordPress doorvoert. Met een basic hosting, kun je al zelf aan de slag

Omzetten van ... naar WordPress 2030?

Sinds de start van WordPress is het heel hard gegaan. Begonnen als hulpmiddel om een blog te maken is dit platform uitgegroeid tot absolute marktleider. Meer dan 80% van alle websites wereldwijd is gebouwd op dit CMS-platform, van grote nieuwszenders en top 25 wereldmerken tot de schoenenzaak bij jou om de hoek. Er is geen online functionaliteit of het is te koppelen met WordPress.

Met deze snelle ontwikkeling, zijn ook de mogelijkheden enorm toegenomen. Websites uit het begin van het WordPress-tijdperk maken logischerwijs nog geen gebruik van deze mogelijkheden. Op het gebied van techniek, beveiliging en vindbaarheid kunnen ze gelukkig wel aangepast of uitgebreid worden.

Ondanks de grote WordPress-dichtheid op internet zijn er ook nog websites en shops met een ander opbouw of cms, zoals enkele uit een enorme lijst: Wix, html, Joomla, Drupal of anders.

Je huidige website laten omzetten of aanpassen naar het handige CMS van WordPress. KNDIT helpt je ook hierbij snel en met plezier. Als we het ook nog goed bijhouden voor je zit je ook in 2030 nog steeds met een actuele site. Vraag het ons eens.

Om het gemakkelijker te maken voor je, nemen wij graag contact met jou op...

Of bel rechtstreeks: