Het is maar een naam van 2 letters, KND

Of is het K & D? Wat het betekent? Knowledge & Design zou kunnen, maar dan zou het natuurlijk weer KAD moeten zijn. Knap en Dapper? Ook mooi. Maar het is iets eenvoudiger. Het ‘bekt’ gewoon lekker, vinden wij.

Handig bij he onthouden van deze naam is dan wel weer dat de achternamen van de oprichters Gijs en Ivo beginnen met een ‘K’ en een ‘D’. Het zijn 2 Letters dus, KND.

 

Over K en D
Over K en D

Maar goed, welkom dus bij KNDIT, jouw betrouwbare partner voor totale IT-ontzorging! Wij zijn een dynamisch team van gepassioneerde IT-professionals die zich inzetten om het MKB te ontzorgen en te ondersteunen bij al hun IT-behoeften. Met onze uitgebreide dienstverlening streven we ernaar om bedrijven te helpen groeien en succesvol te zijn in een steeds veranderende digitale wereld.

De K en de D

Wij, de oprichters, Gijs van Kuijck en Ivo Dekkers, hebben een gedeelde visie en een sterke passie voor technologie en communicatie. Laten we eens kijken wie we zijn:

Gijs

Gijs van Kuijck is een ervaren IT-professional met bloedgroep 0 en 1, een scherp oog voor detail en een passie voor het vinden van innovatieve oplossingen. Met een achtergrond in systeembeheer en netwerkbeheer, heeft Gijs uitgebreide kennis op het gebied van infrastructuur en IT-beheer. Hij gelooft sterk in het belang van een goed functionerende IT-omgeving en streeft ernaar om bedrijven te helpen hun technologische potentieel volledig te benutten. Hobby’s: trompetteren en monteurtje spelen

Ivo

Webman Ivo Dekkers is een creatieve geest met een sterke expertise op het gebied van webdesign en marketing. Met een achtergrond in techniek, marketing, grafisch ontwerp en online communicatie, is Ivo altijd op zoek naar nieuwe manieren om bedrijven online te laten groeien. Hij begrijpt het belang van een effectieve digitale aanwezigheid en werkt nauw samen met klanten om unieke en boeiende websites en online campagnes te ontwikkelen. Hobby’s: culinair versieren en Bourgondisch vertoeven.

Samen maakt meer

Samen hebben we opgericht met als doel om het MKB volledig te ontzorgen op het gebied van IT. We hebben een team van hooggekwalificeerde professionals samengebracht die expertise hebben op verschillende gebieden van IT, van systeembeheer en beveiliging tot webdesign en marketing. Door al deze krachten te bundelen, kunnen we een breed scala aan IT-diensten aanbieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van elk bedrijf.

Bij KNDIT streven we ernaar om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en betrouwbare ondersteuning. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom luisteren we aandachtig naar jouw wensen en doelen, en leveren we op maat gemaakte IT-oplossingen die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Of je nu behoefte hebt aan werkplek optimalisatie, beveiligingsoplossingen, webdesign, netwerkbeheer, telefonie of MarCom-diensten, we staan met ons toegewijde team klaar om jou te ondersteunen op elk gebied van IT.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe KNDIT jouw partner kan zijn in het bouwen van een sterke IT-infrastructuur en het realiseren van groei en succes voor jouw bedrijf.

Om het gemakkelijker te maken voor je, nemen wij graag contact met jou op...

Of bel rechtstreeks:

Onze Missie

Bij KNDIT is onze missie om bedrijven te helpen excelleren door middel van innovatieve en betrouwbare IT-oplossingen. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op het succes van onze klanten door hen te voorzien van hoogwaardige diensten en uitstekende ondersteuning.

Onze Visie

Onze visie is om de toonaangevende IT-partner te zijn voor het MKB, waarbij we een solide basis bieden voor groei en efficiëntie door middel van geïntegreerde en op maat gemaakte IT-oplossingen.

Vanuit Breda
Vanuit Breda

Trots op ‘ons Breda’

We zijn trots dat we zijn gevestigd in het bruisende hart van Breda, een stad die bekend staat om haar rijke geschiedenis, levendige cultuur en ondernemersgeest. Bij KNDIT hebben we een diepe passie voor Breda en zijn gemeenschap.

Wij geloven in de kracht van lokale verbindingen en zijn verheugd om actief deel uit te maken van de bloeiende Bredase zakelijke gemeenschap. Onze betrokkenheid bij de stad stelt ons in staat om nauw samen te werken met lokale ondernemers en organisaties, en zo een tastbare impact te hebben op de groei en ontwikkeling van bedrijven in de regio.

Onze locatie op Snellenshof 51, op slechts 30 meter afstand van de momenteel in aanleg zijnde nieuwe markt, plaatst ons in het hart van de bedrijvigheid. We zijn verheugd om te kunnen bijdragen aan de dynamiek en het succes van het centrum van Breda.

Als lokale ondernemers begrijpen we de unieke behoeften van Bredase bedrijven en streven we ernaar om op maat gemaakte IT-oplossingen te bieden die passen bij hun specifieke vereisten. Onze nabijheid stelt ons in staat om snel ter plaatse te zijn wanneer dat nodig is en om een persoonlijke en responsieve service te bieden aan onze gewaardeerde klanten.

We nodigen u van harte uit om ons kantoor te bezoeken op Snellenshof 51 en persoonlijk kennis te maken met ons team. Samen kunnen we bespreken hoe KNDIT uw bedrijf in Breda kan ondersteunen met onze uitgebreide IT-diensten.