Gemoedsrust
Gemoedsrust
Bescherm wat echt telt met de juiste op maat gemaakte oplossing en neem controle over jouw veiligheid. Of je nu een klein appartement, een uitgestrekt landgoed of een drukke winkel hebt, we hebben de perfecte oplossing voor jou. Wil jij jouw gemoedsrust kunnen versterken?

Feilloze Samenwerking​

Met de samenwerking van “Network” en “Protect” kun je een geavanceerd en geïntegreerd systeem creëren waarin beide werelden naadloos samenwerken. Je kunt je netwerk gebruiken om de beveiligingsinfrastructuur te ondersteunen en tegelijkertijd profiteren van de mogelijkheden van “Protect” om je eigendommen te bewaken en te beschermen. Dit biedt niet alleen gemak en efficiëntie, maar ook gemoedsrust dat je zowel je netwerk als je beveiliging volledig onder controle hebt.

Meer dan alleen beeldopname...

Niet alleen 4K opname….

Maar: 

Smart Detection

AI Technologie (Kenteken, Persoon, Gezicht herkenning)

Nachtvisie

Schok en Storm bestendig

Gemak en Overzicht​

Met data over internet en netwerk is het belangrijk dat gegevens komen waar ze moeten zijn. Dat klinkt logisch, maar waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden. Bovendien worden er ook vaak pogingen ondernomen van buitenaf om het netwerk te verstoren.

Met Remote Monitoring & Management wordt het interne en externe verkeer voortdurend gecontroleerd. Er wordt daarbij gekeken of het dataverkeer in jouw bedrijfsnetwerk is toegestaan.

Het RMM panel geeft het overzicht en de mogelijkheid om te controleren op storing en veiligheid. Wanneer zich een storing voordoet, is deze snel te achterhalen en in een mum van tijd op te lossen.

Om het gemakkelijker te maken voor je, nemen wij graag contact met jou op...

Of bel rechtstreeks: