Smart werken
Smart Werken

Workation of gewoon overal werken

Vanaf ieder willekeurig systeem, log je in en heb je jouw eigen bureaublad om te werken.

Overal probleemloos en veilig werken​

Het komt altijd, als je het net niet kunt gebruiken. Je moet nog even snel een klant helpen en… het ‘ding’ loopt vast, er is geen bereik, er is een bedreiging van buitenaf of de printer doet het weer niet. Voor velen een bijzonder ongewenste ervaring die niet zelden enorm frustreert.

Natuurlijk overkomt het je altijd als het niet uitkomt. Wel logisch, want eerlijk… zijn er eigenlijk momenten dat het je wél uit zou komen?

Hoe mooi als niet jij, maar iemand anders, vóórdat je de last ervaart, al gezien heeft dat er iets mis is met je systeem, bovendien al geanalyseerd heeft wat er mis is én een actie heeft gestart om het op te lossen.

Dan heb je met recht een hoop zorgen minder

Werkplek in de cloud​

Wil je echt flexibel zijn, heb je veel, wisselende medewerkers, flex werkplekken met gevaar voor datalekken of door gebruik veel beschadiging aan dure apparatuur? Dan is een werkplek in de cloud een mooie oplossing.

Vanaf ieder willekeurig systeem, log je in en heb je jouw eigen bureaublad om te werken. Dus, hebt je jouw laptop net even niet bij je of is het op kantoor te druk? Je kunt simpelweg ‘het probleem’ even negeren en met een simpele login op een ander willekeurige device gewoon door gaan waar je was gebleven.

Om het gemakkelijker te maken voor je, nemen wij graag contact met jou op...

Of bel rechtstreeks: