KNDIT, een plek waar werken voelt als een avontuur!

Bij KNDIT geloven we in de kracht van een klein, hardgroeiend IT-bedrijf waar elke medewerker een belangrijke rol speelt en de vrijheid heeft om te doen waar hij of zij goed in is. Werken bij KNDIT betekent werken op jouw eigen manier, met één belangrijk doel voor ogen – bijdragen aan onze gezamenlijke groei.

Doe je mee?
Doe je mee?

Binnenkort

Bij ons krijg je de kans om betrokken te zijn bij alle processen en klanten. Van systeembeheer tot beveiliging, netwerkbeheer, en het bouwen van webshops – jouw vaardigheden worden ten volle benut en gewaardeerd. Maar het houdt hier niet op. We zijn ook actief in slimme marketing en het online helpen van onze klanten om hun bedrijven naar nieuwe hoogten te brengen.

Bij KNDIT hebben we een open cultuur die creativiteit en slimme ideeën omarmt. We verwelkomen leergierige en handige mensen die een passie hebben voor IT en altijd willen groeien in hun vakgebied. Samen werken we als een hecht team en genieten we van een prettige en collegiale werkomgeving.

Toekomst

En ja, we zijn tikkie bourgondisch! Gevestigd in de leukste binnenstad van Nederland, Breda, genieten we van de bruisende sfeer en de gezellige omgeving. Onze locatie geeft ons de mogelijkheid om te werken in een inspirerende omgeving, omringd door creatieve energie.

Als jij creatief, slim, leergierig, handig én een fijn persoon om mee samen te werken bent, dan ben jij misschien wel de perfecte aanvulling voor ons team. We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen en te ontdekken wat de toekomst voor jou in petto heeft bij KNDIT.

Samen kunnen we groeien en floreren. Dus aarzel niet en wie weet waar jouw avontuur bij KNDIT binnenkort begint!

Om het gemakkelijker te maken voor je, nemen wij graag contact met jou op...

Of bel rechtstreeks: