Maak de sprong naar efficiëntie en samenwerking

'in the cloud'
'in the cloud'

Maak de overstap naar 'De Cloud' en optimaliseer jouw bedrijfsprocessen met Microsoft SharePoint

Bij KNDIT begrijpen we dat bedrijven continu evolueren en groeien. Als u momenteel werkt met een eigen server, kan de overstap naar de cloud met Microsoft SharePoint uw bedrijf naar een nieuw niveau tillen. Ontdek hoe u kunt profiteren van de voordelen van de cloud en de efficiëntie en samenwerking binnen uw organisatie kunt verbeteren.

Waarom overstappen naar microsoft SharePoint?

Werken in de cloud levert veel voordelen:  

  1. Flexibiliteit en Schaalbaarheid: In de cloud werken met Microsoft SharePoint biedt u de flexibiliteit om uw opslagruimte aan te passen aan uw behoeften, zonder de beperkingen van fysieke servers.
  2. Toegankelijkheid Overal en Altijd: Met SharePoint kunt u eenvoudig toegang krijgen tot uw bestanden en documenten vanaf elk apparaat en elke locatie. Of u nu op kantoor, thuis of onderweg bent.
  3. Efficiënte Samenwerking:  SharePoint maakt samenwerken gemakkelijk met gedeelde documenten, real-time bewerkingen en de mogelijkheid om tegelijkertijd aan bestanden te werken.
  4. Veiligheid en Betrouwbaarheid: Microsoft heeft strenge beveiligingsprotocollen en back-upmogelijkheden, waardoor uw gegevens veilig zijn en u gemoedsrust heeft.
  5. Kostenbesparing: Werken in de cloud elimineert de behoefte aan fysieke serverinfrastructuur, wat kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen op lange termijn.

De stappen naar een naadloze overgang

De overstap naar de cloud lijkt groot en vol onzekerheden. De zekere begeleiding met het stappenplan van KNDIT zorgt echter voor en veilige en succesvolle overstap naar een efficiënte manier van werken::

  1. Analyse en Planning: Ons team zal uw huidige infrastructuur en behoeften analyseren om een goed gedefinieerde migratieplanning te creëren
  2. Data Migratie: We zullen uw bestaande gegevens veilig en gestructureerd migreren naar Microsoft SharePoint, zonder gegevensverlies
  3. Configuratie en Training: We configureren SharePoint volgens uw specifieke eisen en bieden training om uw team vertrouwd te maken met de nieuwe omgeving.
  4. Ondersteuning en Optimalisatie: Na de migratie blijven we u ondersteunen om ervoor te zorgen dat SharePoint optimaal wordt benut binnen uw organisatie.

Maak de sprong naar efficiëntie en samenwerking

Bij KNDIT begrijpen we dat de overstap naar de cloud een belangrijke beslissing is. Ons ervaren team staat klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het proces en ervoor te zorgen dat jouw overstap naar Microsoft SharePoint soepel en succesvol verloopt.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek

Ben je klaar om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en efficiënte samenwerking te omarmen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jij de overstap naar Microsoft SharePoint kunt maken. Ons experts staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen en uitvoeren van een succesvolle migratie naar de cloud. Maak de overstap en ervaar de kracht van modern werken met Microsoft SharePoint.

Om het gemakkelijker te maken voor je, nemen wij graag contact met jou op...

Of bel rechtstreeks: