Werken aan de waterkant
Werken aan de waterkant

Een extra zakelijk (vast) nummer op je mobieltje

Je bent graag onderweg en aan het werk. Daar past geen vast telefoonnummer bij, toch? Of wel?

Het is voor je uitstraling en je toekomstplannen vaak beter om een vast nummer te hebben. Het geeft je beller het gevoel naar een fysieke locatie te bellen. Bovendien, mocht je regionaal opereren, is een regionaal nummer commercieel een no-brainer.

Met een vast zakelijk telefoonnummer van KNDIT heb je de mogelijkheid om naast je eigen mobiele nummer een vast telefoonnummer op je telefoon te gebruiken. Hierop kun je gebeld worden en zelf bellen alsof je op kantoor aanwezig bent. Geef je klanten het bedrijfsnummer en houd je 06 voor privé.

Een extra nummer? Waarom?​

Werk je 24 per dag of probeer je ook nog beetje tijd over te houden voor de mens náást de ondernemer? Het antwoord is waarschijnlijk iets in de strekking van: “Ik ben altijd aan het werk en ze bellen me ook ’s avonds en in het weekend.”

Dat is zeker zo als jouw mobieltje ook jouw bedrijf is en je, met de beste bedoelingen, dit privé-nummer aan al je klanten geeft. Dan is het logisch dat je klanten dit ook gebruiken. Ook als jij daar even niet op zit te wachten.

Je hebt al eens overwogen om een extra toestel aan te schaffen of een telefoon met de mogelijkheid voor 2 simcards. Een extra toestel is al snel een zak vol, vergeten of net niet handig. Met een toestel met 2 kaartjes heb je nog steeds 2 mobiele nummers. Daar komt bij dat beide opties ook nog eens serieus aan de prijs zijn.

Met het extra zakelijke nummer van KNDIT kun naar jouw wensen je kantoortijden instellen en de beller dit laten horen middels een vriendelijk ingesproken mededeling. Heb je ook eens weekend.

Wat er allemaal kan met een extra nummer?​

Naast de splitsing tussen privé en zakelijk gebruik, heb je als extra ook die zakelijke uitstraling en kun je kantoortijden instellen met een melding. Er dan kan er zelfs nog meer.

Het extra zakelijke nummer van KNDIT geeft je de mogelijkheid om 2 gebruikers te koppelen met aangepaste instellingen. Bijvoorbeeld zodat op 2 plaatsen het nummer gelijktijdig overgaat of pas bij de tweede als gebruiker 1 niet op kan nemen. Handig als je iemand in je omgeving hebt die jou mee ondersteunt vanuit huis of andere werkplek.

Om niet gek te worden van al die mogelijkheden, hebben we ook gezorgd dat beide nummers een eigen deuntje hebben. Wel zo geruststellend.

Ook bellen met je laptop​

Als je dan toch op je thuisplek aan het werk bent met administratie, marketing of offertes, wil je natuurlijk ook ‘zakelijk’ bereikbaar zijn.

Het extra nummer is niet alleen op je telefoon, maar ook nog op je laptop in te stellen. Met een handige headset of airpods kun jij gewoon praten en doorwerken tegelijk. Natuurlijk werkt ook hier de kantooruren-functie het en doorsturen ‘in gesprek’.

Om het gemakkelijker te maken voor je, nemen wij graag contact met jou op...

Of bel rechtstreeks: