Online aanwezigheid zonder gedoe

WaaS (Website as a Service)
WaaS (Website as a Service)

Website verhuur

Bij KNDIT begrijpen we dat het hebben van een professionele en goed functionerende website of webshop essentieel is voor jouw bedrijfsgroei en bedrijfsrendement. Maar we weten ook dat het ontwikkelen, onderhouden en beveiligen van een website tijdrovend en kostbaar kan zijn. Daarom bieden wij ‘Website as a Service’  de verhuur oplossingen aan, die jou de complete online ervaring bieden zonder de zorgen.

Waarom kiezen voor WaaS (Website as a Service)?

Profiteer van de flexibiliteit van ons WaaS-model (Website as a Service). Dit betekent dat je niet vastzit aan een eenmalige aanschaf. In plaats daarvan krijg je toegang tot continue updates, verbeteringen en support, zodat je altijd een moderne en concurrentiekrachtige online aanwezigheid hebt. Of je nu net begint als ZZP’er of een groter MKB-bedrijf runt, WaaS geeft je de vrijheid om je website te laten evolueren met je bedrijf, zonder de last van verouderde technologieën.

Geen Grote Investeringen

Wij begrijpen dat het opzetten van een professionele website een financiële inzet kan vergen. Met onze verhuuropties hoef je je echter geen zorgen te maken over enorme aanvangskosten voor website-ontwerp en -ontwikkeling. We tillen die financiële drempel voor je weg, zodat je zonder grote investeringen kunt beginnen.

Volledig Gebruiksklaar

We weten dat jouw tijd waardevol is en je niet eindeloos wilt wachten op het opzetten van een website. Daarom leveren we je website volledig gebruiksklaar op. Dit betekent inclusief alle benodigde functionaliteiten en aantrekkelijke content die je nodig hebt om je bezoekers te betrekken en te converteren.

Geen Technisch Onderhoud

Het technische gedeelte van het runnen van een website kan behoorlijk complex zijn. Maar geen zorgen, wij nemen het technische onderhoud, hosting, beveiliging en updates graag voor onze rekening. Hierdoor kun jij je concentreren op datgene waar je goed in bent – jouw bedrijf laten groeien. Kies voor gemak en gemoedsrust terwijl wij de technische details afhandelen. Kortom, geniet alleen van de voordelen, zonder het gedoe.

Geen Zorgen over Uren van Inspanning

We begrijpen dat je als ondernemer al genoeg aan je hoofd hebt. Daarom nemen wij de verantwoordelijkheid voor de contentverzorging van je webshop op ons. Je kunt je richten op het laten groeien van je bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat je webshop altijd een professionele uitstraling heeft en je klanten betrokken blijven.

WaaS van KNDIT op een rijtje

  1. Aanpassing aan jouw behoeften:  We begrijpen dat elke onderneming anders is. Daarom passen we onze verhuur en lease pakketten aan op basis van uw specifieke behoeften, of je nu een website, webshop of boekingsite nodig heeft.
  2. Ontwikkeling en ontwerp:  Ons ervaren team van ontwikkelaars en ontwerpers creëert een website die aansluit bij jouw merk en doelstellingen.
  3. Hosting en beveiliging:  We hosten jouw website op veilige en betrouwbare servers, en implementeren beveiligingsmaatregelen om jouw gegevens te beschermen.
  4. Onderhoud en Updates:  Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date is met de nieuwste technologieën en functies.
  5. Optioneel SEO-pakket:  Als je wilt, voegen we een SEO-pakket toe om ervoor te zorgen dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines.
  6. Optioneel Content-pakket: Desgewenst gaan we zover dat we de dagelijkse contentverzorging voor onze zorg nemen: Producten toevoegen of berichten plaatsen voor jouw professionele uitstraling

Kies voor gemak en controle

Of je nu een ZZP’er bent die net begint of een gevestigde MKB’er die op zoek is naar efficiënte oplossingen, wij maken het gemakkelijk voor jou, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van waarde voor je klanten en je bedrijf. Met WaaS, onze website verhuur oplossing  bieden we jou de mogelijkheid om te profiteren van een professionele website zonder de lasten van, hoge initiële kosten, onderhoud en ontwikkeling. 

Neem contact op voor meer informatie

Ben je zover dat je jouw online aanwezigheid wil professionaliseren én vergemakkelijken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek. Onze web-expert staat klaar om jou te adviseren, jouw vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden om jouw online aanwezigheid te optimaliseren met de aanpak van KNDIT

Om het gemakkelijker te maken voor je, nemen wij graag contact met jou op...

Of bel rechtstreeks: