Een betrouwbare werkplek die altijd bereikbaar is

Werkplekoptimalisatie
Werkplekoptimalisatie

Optimale functionaliteit

End-to-end oplossingen voor ondersteuning op afstand voor al jouw zakelijke technologie-behoeften. Monitoring op afstand met slim werkplekbeheer zorgt dat afwijkingen worden gedetecteerd en opgelost, vaak al voordat ze storingen veroorzaken. Dat is de kern van slim werkplekbeheer.

Hybride werken

Na een periode van gedwongen thuiswerken is het hybride werken niet meer weg te denken in onze businessomgeving. Veel positieve kanten van deze manier van werken strijden met de mindere eigenschappen ervan. Aandacht voor het gehele team, flexibiliteit, probleemloze verbinding en serieuze beveiliging zijn noodzaak voor succes.

Hoe goed ook bedacht en aangelegd, onverwachte en onvoorspelbare incidenten blijven er altijd. Hoe je daar als bedrijf op anticipeert is natuurlijk een keuze. Vooraf kiezen voor de KNDIT-begeleiding, is een keuze voor zorgeloze nachtrust. Tenminste voor zover het hybride werken betreft

Samen, alleen of beide

Tijdens de thuiswerkperiodes in de afgelopen jaren, werd het, niet zelden na een spoedcursus, gebruikt, Teams. Voor velen kwam het niet verder dan beeldbellen en overleggen in halve outfit.

Veel anderen gebruikten de mogelijkheden van Teams om bestanden te delen, om samen te werken aan dezelfde documenten, en te plannen.

Inmiddels heeft iedereen wel door dat deze manier van werken ideaal is, ook als je naast elkaar zit op kantoor. Geen grote lawaaiserver meer in een geconditioneerd hok, maar gewoon: Teams, of zoals sommigen het nog kennen, Sharepoint. Werken vanaf een toestel naar keuze, zonder zorgen over mogelijk dataverlies.

Eenmaal goed ingericht, kan iedereen bij de benodigde bestanden, waarbij alleen gecontroleerde medewerkers door rechten toegang tot afgeschermde bedrijfskritische gegevens krijgen. Samenwerken en communiceren met elkaar, partners en klanten is gemakkelijker en effectiever dan ooit. Onafhankelijk van platform, apparaat of locatie.

De juiste systemen voor jou

Als we jou moeten vertellen wat goed voor je is, doen we dat natuurlijk met alle liefde. De kans dat je dat zelf ook al weet is echter een stuk groter. Daarom kiezen wij er graag voor om te luisteren naar wat je al weet of hebt en dan dat stukje aan te vullen, waar het nodig of gewenst is.

Zo werkt het ook met de systemen. Oud, nieuw, supersnel, afdoende, het beste… als er geen Windows Vista meer geïnstalleerd is, helpen we je. Hoewel, uitdagingen gaan we niet snel uit de weg.

Om het gemakkelijker te maken voor je, nemen wij graag contact met jou op...

Of bel rechtstreeks: