Zelf content plaatsen, publiceren en aanpassen. Dat is wat WordPress mogelijk maakt

WordPress
WordPress

Kun je er nog buiten?

WordPress is wereldwijd het vaakst gebruikte CMS en misschien wel het meest gebruiksvriendelijke systeem voor het beheren en bewerken van toegankelijke websites en webshops. Als je er eenmaal mee hebt gewerkt, snap je waarom. En omdat het zoveel wordt gebruikt, voldoet het systeem altijd aan de laatste ontwikkelingen en is een van de meeste gebruiksvriendelijke CMS systemen.

WordPress is 'je vriendje'

De introductie van WordPress heeft de ontwikkeling van websites structureel veranderd en wereldwijd zijn inmiddels veruit de meeste websites en webshops gebouwd met behulp van WordPress.

Een zoektocht door Google levert een overzicht van WordPress-websites van internationale ondernemingen, kranten, entertainmentbedrijven, e-commercesites, topuniversiteiten en zelfs landen.

Is de website goed voorbereid en voorzien van de juiste indeling, kun je in een handomdraai nieuwe pagina’s of berichten plaatsen of aanpassen. Zo hoef je voor wijzigingen niet steeds terug te vallen op de designer. Je kunt gewoon, vanuit iedere locatie met internettoegang inloggen met je persoonlijke account, aanpassingen en publiceren.

Je website omzetten naar een WordPress-website?

Met een WordPress-website kun je zelf, zonder technische skills, veranderingen aanbrengen aan je website. Met iets meer kennis kun je zelfs een basic website bouwen. Dit gaat, met een website zonder een systeem om de inhoud te bewerken, een stuk minder gemakkelijk. Dan heb je mogelijk voor iedere wijziging een webdesigner nodig. Niet gek dus, dat er al vaker voor flexibiliteit en onafhankelijkheid is gekozen met de overgestapt naar WordPress.

KNDIT kan jouw oude website met alle content omzetten naar een nieuwe handige WordPress-website. Eenmaal toegankelijk met het CMS, kun je dan zelf verder alles naar wens aanpassen.

Maar je hebt al wordpress?

Met behulp van dat handige WordPress heb je in het verleden met een theme, templates en plugins ooit zelf een website gemaakt en die deed een behoorlijke tijd goed wat jij bedoelde. In het begin van het WordPress-tijdperk waren veel van die ‘bouwstenen’ gratis te vinden.

Inmiddels is het ontwikkelen van wordpress-themes en met name plugins een serieus verdienmodel geworden, waarbij kort na als ‘free’ product op de markt gelanceerd te zijn, serieuze bedragen gevraagd worden voor licenties. Daar staat tegenover dat deze tools continue aangepast worden aan de laatste technieken en compatibiliteit met WordPress en de belangrijkste andere plugins.

Dat vraagt dus om onderhoud in de vorm van het updaten van je website. Niet zelden lopen websites uit de beginperiode van WordPress dan ook serieus in de problemen op het gebied van functionaliteit en veiligheid.

KNDIT kan jouw verouderde WordPress-website aanpassen aan de laatste vereisten en zorgen voor functionaliteit en veiligheid.

Om het gemakkelijker te maken voor je, nemen wij graag contact met jou op...

Of bel rechtstreeks: