wi-fi gescheiden voor medewerkers en klanten

Wi-Fi op de zaak
Wi-Fi op de zaak

Een probleemloze verbinding via wi-fi op kantoor en het gehele bedrijf

Goede wifi zorgt voor een volledig overkoepelend signaal zodat je nergens binnen je bedrijf of thuis situatie zonder verbinding zit. Wel zo prettig als je wifi gebruikt voor alle slimme apparatuur en beveiligde toegang tot je bedrijfsapplicaties.

Meer dan Wi-Fi​

Wil je een weids bereik of juist heel snel? wat nou als het beide kan? Geen fijn gevoel dat jouw gasten en/of klanten in het zelfde wifi netwerk zitten? Wij gaan dit scheiden in verschillende netwerken zodat er niets ongewenst kan gebeuren.

Internet waar geen internet is...​​

Herken je het? je bent achter in de tuin of ver in het magazijn en je hebt geen wifi-bereik. Dan kan mobiel internet mogelijk een oplossing bieden. Niet in alle apparaten zit echter een simcard en mobiel internet is snel op en duur. Bovendien wat doe je met aansturen van andere apparaten in je slimme wifi-netwerk?

Kabels trekken kan niet altijd en is zeker niet nodig. Met de oplossingen van KNDIT is het mogelijk om op moeilijke plekken bekabeld internet en draadloos internet te hebben en dat zonder verlies van snelheid.

Om het gemakkelijker te maken voor je, nemen wij graag contact met jou op...

Of bel rechtstreeks: